Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

16.svečana podelitev diplom in 20. obletnica delovanja Višje strokovne šole Šentjur

27. oktobra 2022 smo obeležili 20-letnico Višje strokovne šole in pripravili

Vabilo k prijavi/vpisu v višješolske študijske programe

Na še prosta vpisna mesta za izredni študij se lahko po drugem prijavnem roku vpišete nepo...

R A Z P I S za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola objavlja razpis za

PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2022 za Višjo strokovno šolo

( Druga prijava za vpis za študijsko leto 2022/23)

Višja strokovna šola - TVU predavanja

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola je del partnerske mreže TVU

  • 16.svečana podelitev diplom in 20. obletnica delovanja Višje strokovne šole Šentjur

    Četrtek, 20 Oktober 2022 06:53
  • Vabilo k prijavi/vpisu v višješolske študijske programe

    Torek, 27 September 2022 08:16
  • R A Z P I S za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole

    Nedelja, 28 Avgust 2022 17:25
  • PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2022 za Višjo strokovno šolo

    Sreda, 24 Avgust 2022 08:39
  • Višja strokovna šola - TVU predavanja

    Petek, 06 Maj 2022 11:03

Mednarodna konferenca

''SODOBNI IZZIVI V PREHRANSKI VERIGI'' 26. – 27. januar 2022

 

Šolski center Šentjur je organiziral konferenco ''SODOBNI IZZIVI V PREHRANSKI VERIGI'', ki je potekala od 26. do 27. januarja 2022 na daljavo preko spletnega orodja ZOOM.

Konferenca je potekala kot interdisciplinarni dogodek, na katerem so svoje prispevke predstavili slovenski in tuji strokovnjaki oziroma znanstveniki. Nagovarjala je različno strokovno javnost, predvsem s področja prehranske verige, kakor tudi ostalo zainteresirano strokovno javnost, pri čemer je bil eden izmed glavnih ciljev bistveno prispevati k sodobnim metodam in oblikam dela na področjih povezanih s tematskimi sklopi konference.

 

Na konferenci so sodelovali strokovnjaki iz Slovenije, Avstrije, Italije, Hrvaške in Brazilije.

 

Skupno je svoje prispevke pripravilo 69 avtorjev iz petih držav. Predstavljeno je bilo 52 prispevkov, od tega 10 znanstvenih in 42 strokovnih.

 

Tematski sklopi konference so bili:

  • EKOSISTEMSKE STORITVE,
  • KLIMATSKE IN OKOLJSKE SPREMEMBE,
  • SODOBNA MEHANIZACIJA V PREHRANSKI VERIGI,
  • INOVATIVNA UČNA OKOLJA,
  • POMEN SPODBUDNEGA UČNEGA OKOLJA,
  • TRADICIONALNA IN INOVATIVNA PREDELAVA,
  • SAMOOSKRBA,
  • GOSPODARJENJE Z VODO,
  • PRIDELAVA V OMEJENIH POGOJIH,
  • SODOBNI IZZIVI V IZOBRAŽEVANJU,
  • POSTPANDEMSKO OKREVANJE V PREHRANSKI VERIGI,
  • POMEN OPRAŠEVALCEV IN ČEBELARSTVA ZA PREHRANSKO VERIGO,
  • IZZIVI V GOSTINSTVU IN TURIZMU,
  • KROŽNO GOSPODARSTVO IN ZELENI TURIZEM.

Prispevki so bili lahko tudi iz drugih tematskih sklopov, povezanih s prehransko verigo.

Program konference je objavljen TUKAJ.

Zbornik prispevkov je objavljen TUKAJ.

Zbornik izvlečkov je objavljen TUKAJ.

visjascs

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes170
mod_vvisit_counterVčeraj3429
mod_vvisit_counterTa teden11087
mod_vvisit_counterPrejšnji teden17810
mod_vvisit_counterTa mesec18518
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec62976
mod_vvisit_counterVsi obiski15038880
We have: 12 guests online
Tvoj IP: 3.236.121.117
Today: Dec 09, 2022

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information