Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

PREDSTAVITEV RAZISKOVALNEGA DELA DIPLOMANTOV ŠC ŠENTJUR - VIŠJE STROKOVNE ŠOLE

V sredo, 25. 1. 2023, smo na ŠC Šentjur v organizaciji Višje strokovne šole, društvaabsolv...

VABILO NA STROKOVNI POSVET

VABILO NA STROKOVNI POSVET Predstavitev raziskovalnega dela.docx  

16.svečana podelitev diplom in 20. obletnica delovanja Višje strokovne šole Šentjur

27. oktobra 2022 smo obeležili 20-letnico Višje strokovne šole in pripravili

Vabilo k prijavi/vpisu v višješolske študijske programe

Na še prosta vpisna mesta za izredni študij se lahko po drugem prijavnem roku vpišete nepo...

R A Z P I S za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola objavlja razpis za

  • PREDSTAVITEV RAZISKOVALNEGA DELA DIPLOMANTOV ŠC ŠENTJUR - VIŠJE STROKOVNE ŠOLE

    Sobota, 28 Januar 2023 13:50
  • VABILO NA STROKOVNI POSVET

    Torek, 24 Januar 2023 14:14
  • 16.svečana podelitev diplom in 20. obletnica delovanja Višje strokovne šole Šentjur

    Četrtek, 20 Oktober 2022 06:53
  • Vabilo k prijavi/vpisu v višješolske študijske programe

    Torek, 27 September 2022 08:16
  • R A Z P I S za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole

    Nedelja, 28 Avgust 2022 17:25

Planet Soen prispevki naših študentov

Študentje so posneli video filmčke in spregovorili angleško, saj je

v projektu sodelujočih čez 300 udeležencev iz Slovaške, Poljske, Portugalske in Slovenije. Med drugim tri  gimnazije  iz Portugalske, Fakulteta za turizem in menagement iz Slovaške in Turistica iz Slovenije.

soen

Tina Ramšak in Petra Križnik, študentki  višješolskega strokovnega programa Živilstvo in prehrana,  sta v okviru sodelovanja v mednarodnem projektu Planet Soen, predstavili novo trženjsko idejo, -  na podlagi inovativnega recepta: orehova potica v kozarcu, - združili sta tradicijo in sodobnost, povezali znanje na področju živilstva - sledljivost, kakovost, blagovne znamke

Video Potica iz kozarca

 

Ravno tako sta Klemen Cigole in Tanja Požun predstavila trženjsko idejo na podlagi recepta za energijsko ploščico - "Granola bar", sestavine iz najbolj kakovostnih surovin, pridelkov iz neokrnjene narave, po načelu: "od njive do krožnika".

Video Granola bar

Danijela Zrimšek in Katja Prosenc sta študentki višješolskega programa NARAVOVARSTVO. V okviru njunega sodelovanja v mednarodnem projektu PLANET - SOEN sta predstavili novo trženjsko zamisel - vodenje obiskovalcev v okviru dejavnosti zelenega turizma v neokrnjeni naravi, v zavarovanih območjih. Ta predlog je strokovni argument za trajnostni razvoj v NATURA OBMOČJIH in drugih zavarovanih delih narave in krajine. Predstavitev je v angleškem jeziku, saj sta vsebine predstavili preko videokonference čez 300 udeležencem iz Slovaške, Portugalske, Poljske in Slovenije.

Video Čemšeniška planina

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes994
mod_vvisit_counterVčeraj1750
mod_vvisit_counterTa teden2744
mod_vvisit_counterPrejšnji teden12992
mod_vvisit_counterTa mesec10051
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec123290
mod_vvisit_counterVsi obiski15250023
We have: 20 guests, 1 bots online
Tvoj IP: 3.235.25.27
Today: Feb 06, 2023

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information