MUNERA 3-MODERNE SLADICE

Na Šolskem centru Šentjur bomo v juniju in juliju v okviru

projekta Munera 3 izvedli za zaposlene na področju živilske panoge brezplačno 50-urno usposabljanje s področja priprave modernih oz. zahtevnih sladic.

V okviru usposabljanja bodo udeleženci praktično pripravljali moderne oz. zahtevne sladice, in sicer:

1.) Macronsi.

2.) Temperiranje čokolade - oblikovanje pralinejev s pomočjo silikonskega modela (okus mango in karamela, izdelava čokoladnega aranžmaja).

3.) D3 sladice (hruška, jabolka).

4.) Izdelava desertnih tortic (tortica z mehko sredico, sadne košarice, creme brulle, indijančki).

5.) Kvašeno listnato testo (francoski rogljički, sončnica).

Podrobne informacije o vsebinah in organizaciji usposabljanja so v VABILU.

Za več informacij ter sprejem predhodnih prijav pišite na e–naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Usposabljanje bomo izvedli pri dovolj velikem številu prijavljenih udeležencev.

munera3

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information